استقرار شرکت های آمریکایی در چین
نوشته شده توسط : علی افشار

دولت چین تمام تلاش خود را به کار گرفته تا با صرف بودجه های هنگفت، تولید کنندگان داخلی چیپ را سر پا نگه دارد و بازار رقابت میان آنها را داغ تر کند. از آن سو، شرکت های آمریکایی نظیر اینتل و کوالکام هم آستین ها را بالا زده اند و یکی پس از دیگری، شعبه های جدیدی را در سرزمین اژدهای سرخ می گشایند تا از این طریق هم به کسب و کار خود رونق بدهند و هم اینکه به شرکت های چینی کمک کنند تا محصولات خود را در خارج از خاک چین به فروش برسانند.

در سه ماهه آخر سال ۲۰۱۴، کوالکام با امید به متصل نمودن هوآوی، شیائومی و دیگر نام های نه چندان شناخته شده طراحی سایت این سرزمین به بازارهای جهانی، شعبه جدید خود را در شنزن چین افتتاح کرد.

اما همین شرکت های تولید کننده تلفن همراه که دل خوشی از شیوه قیمت گذاری کوالکام نداشتند عاقبت لب به گلایه گشوده و تصمیم گرقتند که در خاک کشور خودشان سرمایه گذاری کنند.

حالا حتی دولت چین هم مدعی شده که این شرکت آمریکایی قوانین آنتی تراست (این قوانین که در خاک ایالات متحده آمریکا به تصویب رسیده اند از شکل گیری کارتل ها جلوگیری کرده و در صورتی که الحاق شرکت ها و یا خریدشان رقابت را در بازار این کشور از میان ببرد با آن به مقابله می پردازند) را نقض کرده است و باید پاسخگو باشد.

حالا که کوالکام با مقامات دولتی چین به توافق رسیده، تمام تلاش خود را به کار گرفته تا نام خود را در این سرزمین بیش از هر زمان دیگری مطرح نماید. این شرکت حتی اعلام کرده که برای کمک به استارتاپ های چینی حاضر است مبلغ ۱۵۰ میلیون دلار را در این کشور سرمایه گذاری نماید و حتی همین چند وقت پیش یکی از مدیران عالی رتبه آن، همراه با برخی کاراکترهای کارتونی، به سطح یکی از خیابان های چین آمد تا به کودکان در مورد ایمنی عبور و مرور آموزش دهد.

با این حال، از زمانی که ادوارد اسنودن خبر داد که تجهیزات کامپیوتری وارد شده رژیم لاغری از خاک آمریکا قابلیت جاسوسی از شهروندان چینی را دارند، مقامات این کشور پهناور آسیایی همواره با دیده تردید به شرکت های آمریکایی فعال در حوزه فناوری می نگرند.

گفتنی است که نگرانی ها در مورد گرم شدن بیش از اندازه اسنپدراگون ۸۱۰ باعث شد که سامسونگ، به استفاده از چیپ های بومی خود روی بیاورد و به جای محصولات کوالکام، از تراشه های داخلی اش در محصولات خود بهره بگیرد.

حالا کوالکام امید دارد برخی از شرکت های چینی را که از چیپست های اسنپدراگون استفاده می کنند با خود همراه نماید و این شرکت ها را به مصرف کنندگان تازه ای در آنسوی مرزهای چین معرفی نماید.

به این ترتیب، کمپانی مورد بحث می تواند بخشی از کسب و کار از دست رفته خود را جبران نماید و جایگزین های تازه ای را برای سامسونگ بیابد.





:: بازدید از این مطلب : 27
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 16 ارديبهشت 1394 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: